Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

MAM játszócumi Original Night szilkon 6hó dupla

Nincs raktáron
2 850 Ft
Részletek
MAM Original Night éjszakai cumi DUPLA 6+ hónap

9001616801730

Sötétben is világító cumi.

MAM SkinSoft szilikon szívóka, amely a bőrhöz hasonló, ismerős érzést nyújt és a babák 94%-a elfogadja (piackutatás 2010-2018, 1383 babával tesztelve).

Szimmetrikus formájú szívóka, amely mindig tökéletesen illik a baba szájába.

Gyorsan & egyszerűen megfogható gombbal, amelyre könnyen rácsatolható a cumitartó szalag.

A Night cumi gombja világít a sötétben, így, ha a cumi elveszne az éjszaka során, akkor könnyen meg lehet találni.

Hajlított pajzs a maximális kényelemért. Bőrbarát a nagy szellőzőlyukaknak és az egyedülálló dudoros MAM belső oldalnak köszönhetően.

A MAM cumikat gyermekorvosokkal, fogorvosokkal és fogszabályozó szakemberekkel folytatott egyedülálló csapatmunkával fejlesztjük a kezdetektől fogva.

Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon. Anyag: szilikon

Használati információk:

MAM mikrohullámú sterilizáló és szállító doboz. 2 cumihoz - csak töltse meg vízzel, tegye bele a cumit és helyezze a mikrohullámú sütőbe. Bizonyítottan hatásos a háztartási mikrobák és baktériumok ellen. Zárt dobozban tartott cumi akár 48 órán át steril marad. A sterilizáló doboz használatával akár 77% energiát takaríthat meg és ennyivel csökkenti a CO2 kibocsájtást.

Tartsa a cumit természetes fénynél napközben - de ne tegye ki közvetlen napfénynek -, hogy a cumi fogógombja éjszaka világítson! Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.

Életkori ajánlás: 6. hónaptól

A csomagolás 2 db terméket tartalmaz

Egységár: 1200 Ft/db
Adatok
Cikkszám
8017630_rozsaszin_sziv_feher_csillag