Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

 Szeretettel köszöntünk oldalunkon!

A szülővé válás talán életünk egyik legnagyobb vállalása. Egyben nagyon szép, de nem egyszerű feladat eligazodni a boltok nagy kínálatában. Ebben tudunk segíteni neked, megtalálni a számodra legmegfelelőbb termékeket!

Üzleteinkben olyan termékeket forgalmazunk 10 éve és most már webáruházunkban is amelyek beváltak, kipróbáltunk saját gyermekünk nevelésében is.

 

Ezért saját tapasztalatunk alapján tudunk segíteni.

 

Üzleteinkbe visszajáró anyukák is szívesen megosszák a termékekkel kapcsolatos észrevételeiket. Miért jó egy itatópohár vagy éppen miért nem vált be. Talán ez a legjobb érv, hogy miért nálunk vásárolj. Mert minden anya a legjobbat szeretné gyermekének.

Előnyünk, hogy gyorsan tudunk reagálni vásárlóink igényeire, hiszen saját raktárkészletünknek köszönhetően a lehető legrugalmasabban tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

Kínálunk komplett babaszobabútorokat, textíliákat, autósüléseket, babakocsikat, etetőszékeket, babaápolási és bababiztonsági termékeket, kiegészítőket amire születéstől szüksége van a babának és kismamának.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy újdonságokat is betudjunk mutatni neked.

A babák és gyermekek részére készült termékekkel kiemelkedő biztonsági és minőségi színvonalat nyújtunk. Webáruházunk kínálatában olyan termékek találhatóak meg, amelyek megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak! Legtöbb termékünk TÜV által is be vannak vizsgáltatva. 

 

Köszönjük, hogy elolvastad ezt a pár sort.

 

Reméljük visszatérő vásárlónk leszel webáruházunkban vagy személyesen is találkozhatunk veled pápai vagy ajkai üzletünkben.

 

Kapcsolat

 

Telefon: +36303962427

Email: info@korvinbabacentrum.hu

 

Pápai üzletünk címe: 8500 Pápa, Korvin u. 15.

 

 

Ajkai üzletünk címe: 8400 Ajka, Petőfi Sándor u. 7.