Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Szállítás

Személyes átvétel

A megrendelt Árut személyesen is átveheti üzletünkben előre egyeztetett időpontban.Előfordulhat ,hogy a megrendelt termék még raktárunkban van és nem üzletünk készletén..Ezért legyen szíves felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén,hogy egyeztetni tudjuk mikorra várható a kért termék átvétele.Megértését köszönjük!

Üzleteink:

  • Pápa, Korvin utca 15., Telefonszám: +36 30 396 2427
  • Ajka, Petőfi Sándor utca 7., Telefonszám: +36 30 396 4215

Nyitvatartás:

  • Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
  • Szombat: 9:00-12:00
  • Vasárnap: Zárva

GLS futárszolgálat - Kiszállítási díj: 1990 Ft, ingyenes: 30001 Ft felett

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

FONTOS! Kiszállításkor a csomagon sérülést tapasztal BONTSA FEL A CSOMAGOT A FUTÁR JELENLÉTÉBEN és ha a termék megsérült vetessen fel jegyzőkönyvet a sérülésről.

SÉRÜLÉS ESETÉN A FUTÁRSZOLGÁLATNÁL TUD PANASZT TENNI.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

 

GLS csomagpont - Kiszállítási díj: 1990 Ft, ingyenes: 30001 Ft felett

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

 

FoxPost - Kiszállítási díj: 990 Ft, ingyenes: 30001 Ft felett

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód.

Ha megrendelését bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéri, nem kell egész nap a futárra várnia.

Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek.
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, Ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni.

Az automaták listáját és további információt itt talál: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak

Maximális csomagméretek:

  • XS: 4.5cm×36cm×53cm, maximális súly 5kg
  • S: 11,5cm×36cm×61cm, maximális súly 15 kg
  • M: 19,5cm×36cm×61cm, maximális súly 25 kg
  • L: 37,5cm×36cm×61cm, maximális súly 25 kg
  • XL: 60cm×36cm×61cm, maximális súly 25 kg

Kérjük, ügyeljen arra, hogy csomagjának mérete ne haladja meg a maximális méretet, és súlyt. Amennyiben a megrendelt termék mérete meghaladja ezt, előzetes egyeztetés után webáruházunk fenntartja a szállítási mód megváltoztatásának lehetőségét.

DPD Futárszolgálat - Kiszállítási díj: 2590 Ft, ingyenes: 30001 Ft felett

Az Árut a DPD futárszolgálat szállítja ki.

FONTOS !!
Kiszállításkor a csomagon sérülést tapasztal BOMNTSA KI A CSOMAGOT A FUTÁR JELENLÉTÉBEN. Ha sérülést tapasztal a terméken vetessen fel jegyzőkönyvet a sérülésről.

SÉRÜLÉS ESETÉN A FUTÁRSZLGÁLATNÁL TUD PANASZT TENNI.

Bővebb információ: https://www.dpd.com/hu_privatugyfelek

 

DPD Pickup Csomagpont - Kiszállítási díj: 1990 Ft, ingyenes: 30001 Ft felett

A nemzetközi Pickup csomagpon-hálózat folyamatosan növekszik.  Belföldön jelenleg közel 100 Pickup csomagpont áll a vásárlók rendelkezésére. A belföldi DPD csomagpontok ide kattintva érhetőek el.Ez a szállítási mód maximum 20 Kg - ig kérhető.

Egyedi szállítás (Bútor szállítás esetén)

Ez a szállítási mód csak nagy bútorok esetén választható (kombiágy, kiságy, állószekrény, sarokszekrény, komód, fa babakarám, fa babaöböl, nyitott polc).

A * - al  megjelölt szállítási idő (4*nap ) nem vonatkozik nagy bútorok  rendelésre. A megadott szállítási idó egyeztetéssel történik. A vásárlóval minden esetben egyeztetjük a rendelése beérkezését követően a várható szállítási időt.A nagy bútorok mérete és súlya miatt az ingyenes szállítás ezeknél a termékeknél  nem megoldható.

1db bútor/szállítási díj. Pl:1db kombi kiságy 3db dobozból áll szállítási díja 5000 Ft.

Felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.