Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

MamaLove Rider szülőkormányos tricikli - lila
MamaLove Rider szülőkormányos tricikli - lila
33 990 Ft

MamaLove Rider szülőkormányos tricikli - lila

Raktáron
33 990 Ft
Részletek
Egy kényelmes tricikli miben minden séta egy nyugtató kalandra valtozik a kicsinek.
A MamaLove Rider tricikli a kalandos gyerekek számára készült, ajánlott a gyerek 1 éves korátol.
A gyerek nagyon kényelmesen fogja használni a triciklit mivel egy puha huzatban van burkolva az ülés. A megfordiható ülés megengedi könnyen a szülőknek figyelni a gyereket, és a 2 pontos biztosági öv nem engedi meg a gyereknek hogy utazás közben kiessen a tricikliből.
A kupola védi a gyereket a forró naptol, a széltől és a portól, valamint a háló a kupola hátánál segit ahoz hogy megfelelő szellőzése legyen a gyereknek és a szülő jobban tudjon figyelni rá.
A Rider tricikli ellátva van gumi kerekkel, fékkel. A tolokar álitható igy a szülő akkár csak egy kézzel tolhassa a triciklit.

FIGYELEM! Kerjük ne használja a tolokart mint tőkeáttétel mikor járdákra, lepcsőkre vagy más egyenlőtlenségre akar fellépni.

A kis gyerek lábtartó egy kényelmes poziciot biztosit amikor a gyerek még nem ér a pedálhoz. Ez az alkatrész kivehetö és feladható amikor a gyerek eleget nőtt magasságban.
A kicsi kedvenc játékait elviheti magával a játszotérre mivel a triciklinek bőséges hátsó kosara van. A fogantyú alatt talalható kis kosárban ellehet helyezni a kedvenc játokot vagy a cumisüveget.
Az első kerék szabad kerékrendszerrel rendelkezik ami aktiválható egyetlen gomb megnyomássával. Egyszer beálitva igy a pedál használása tiltott.

Méretek 100*47*100
Az első / hátsó kerekek méretei 10'/8,5'
Maximális teherbírás (kg) 25 kg
Tömeg 10 kg
Megfordítható ülés IGEN
Összecsukási rendszer Nem
Ajánlott kor 12 hónapos kortól
Adatok
Cikkszám
338012350