Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

MAM játszócumi Comfort szilikon 0hó zöld

Nincs raktáron
2 100 Ft
Részletek
MAM Comfort puha szilikon cumi 0+


100 % biztonság és kényelem. Egyedi, egy darabból álló formatervezés. Különlegesen puha cumi, ideális az újszülötteknek.

MAM SkinSoft szilikon szívóka, amely a bőrhöz hasonló, ismerős érzést nyújt és a babák 94%-a elfogadja (piackutatás 2010-2018, 1383 babával tesztelve).

100% kiváló minőségű szilikon - különösen puha pajzs a tökéletes kényelemért.

Szimmetrikus formájú szívóka, amely mindig tökéletesen illik a baba szájába.

A fogóka könnyen rögzíthető a cumitartóhoz csipeszhez.

A MAM cumikat gyermekorvosokkal, fogorvosokkal és fogszabályozó szakemberekkel folytatott egyedülálló csapatmunkával fejlesztjük a kezdetektől fogva.

Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon. Anyag: szilikon Használati információk:

MAM mikrohullámú sterilizáló és szállító doboz. 1 cumihoz - csak töltse meg vízzel, tegye bele a cumit és helyezze a mikrohullámú sütőbe. Bizonyítottan hatásos a háztartási mikrobák és baktériumok ellen. Zárt dobozban tartott cumi akár 48 órán át steril marad. A sterilizáló doboz használatával akár 77% energiát takaríthat meg és ennyivel csökkenti a CO2 kibocsájtást.

Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül. Életkori ajánlás: újszülött kortól
Adatok
Cikkszám
718076_zold