Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Liliputi® Rugalmas Hordozókendőpink label - beige sand

Nincs raktáron
16 990 Ft
Részletek
Ideális babahordozó eszköz újszülött kisbabák hordozásához
Akár 9 kg-ig használható
Könnyebb megkötni, mint a szövött kendőt
Rugalmassága révén kényelmes mind a babának, mind a mamának
Lecsapott kendő végek, hogy könnyebb legyen csomót kötni
Baby Carrier Industry Alliance (BCIA) tagja
EN 13209-2:2006 Európai Biztonsági Szabvány szerint
Mosógépben mosható
Részletes megkötési útmutató
Egészségpénztári számlára elszámolható!

Miért jobb a biopamut mint a hagyományos?

- nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat, amelyek a hagyományos textilgyártásban megtalálhatók
- az érzékeny, ekcémás bőrt sem irritálja
- nem okoz allergiát
- szigorú ellenőrzésnek vetik alá (GOTS)
- a készítéséhez szükséges gyapot termesztése nem károsítja az élő környezetet

Mi az a "Pink Label"?

A "Pink Label" kendőink a többi rugalmas hordozókendőnknél kicsit vékonyabb anyagúak, mégis hasonlóan jó tartást biztosítanak.A Liliputi rugalmas hordozókendők gyengéden, ugyanakkor biztonságosan ölelik körbe a kisbabát, kezdőknek is nagyon egyszerű a használata. Hordozás közben nem vág be sehol sem, hosszan, kényelmesen hordozhatod gyermekedet akár városban, akár kirándulás közben.Egy méret mindenkinek. A kendők 5 méter hosszúak, amellyel bárki tökéletes csomót köthet akár elöl, akár csípőn hordozáshoz. A kendő tartozéka egy részletes megkötési útmutató, amely segítségével a kezdők is hamar biztonságot adó gyakorlatra tehetnek szert.A Liliputi hordozókendő segítségével optimálisan osztható el a hordozott súly, mert egyidejűleg terheli a hátat, a vállakat és a csípőt is. Rendkívül kényelmes babának és mamának egyaránt. Megkötős tulajdonságának köszönhetően ősi, tradicionális érzést kölcsönöz viselőjének, miközben teljes biztonságot ad a hordozott kisbabának.Nagyon könnyű méretre állítani, mindenki a saját igényére hangolhatja.
A kendő tartozéka egy részletes megkötési útmutató, amely segítségével bárki könnyen megtanulhatja a rugalmas hordozókendő kötés módozatait, s többfajta viselési mód (elöl hordozás, csípőn hordozás) elsajátítására tehet szert.A Liliputi Rugalmas hordozókendő rendkívül sokoldalú és bármely testalkatra tökéletesen illeszkedik. Alacsony és magas, széles vállú és keskeny vállú egyformán kényelmes kötést tud alkalmazni magára. Egy családon belül egyszerre hordhatja anyuka és apuka, mindenki megtalálja benne a tökéletes hordozóeszközt.Termék jellemzők:

Anyagösszetétel:

92% biopamut (GOTS)
8% elasztán
Dekor: 100% pamut

Méretei:
hossza – 5 méter
szélessége – 60 cm
Adatok
Cikkszám
2006004020998