Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Coccolle Velo Air Multifunkcios 4az1-ben tricikli Türkiz

Nincs raktáron
56 990 Ft
Részletek
Hogy ha a kicsid megnött és készen ál egy új kalandra a természetben, akkor Coccolle Velo Air a kedvenc társa lesz. Ez a termék kiskortol használható: amiutan a 9 honap kort meghaladta és kb. 6 éves korig.
Nem kell aggodni a kényelem miatt mert az ülés és háttámla jol párnázott. A háttámla könnyen hátra dönthetö igy a kicsi akár is aluhat a tricikliben. A megforditható ülés megengedi hogy mindenképpen a szülö láthassa a gyereket.
A kicsi minding biztonságban lesz a 3 pontos biztonsági övnek és lökháritonak köszönhetöen igy a gyerek semmiképpen nem fog kiesni a tricikliböl. A kormány összecsukható és igy a háttámlát mégtöbbet lehet hátra dönteni amikor a menetirányval elentétesen tolják a triciklit.
Kompakt és könnyen használható, a Cocolle Velo Air tricikli egy egyszerű összecsukással rendelkezik. A váza könnyü fémböl van gyártva, ellenálló gumi kerekekkel, magasságon álitható tolokarral, fékkel és sárvédövel van ellátva, igy a legújabb technológiák kiváló minőséggel lettek használva a termék tervezésében.

Figyelem! Kerjük ne használja a tolokart mint tőkeáttétel amikor a lépcsök vagy más egyenetlen terepen járnak.
A lábtartó kényelmes és nagyon fontos amikor a kisgyerek akarja pihentetni a lábait. Ez a labtartó kivehetö amikor a gyereknek már nem használ.
Az első kerek ’’ free wheel’’ rendszerrel rendelkezik amelyet egy gomb nyomással hasznalni lehet. Ez a rendszer a pedált blokkoja igy a gyerek nem kerül veszélyben amikor tul kicsi és nem érinti el a pedált.

Fő funkciok:

- Megforditható ülés
- Álitható háttámla alvó pozicioval
- Összecsukható kormány
- Fém váz
- Két tipusu lábtámla: bébi és kisgyermek reszére, késöbb eltavolitható
- Erős fék rendszer
- ’’free wheel’’ rendzerrel ellátot
- Nagymeretü vásárló kosár
- Álitható kupola
- Könnyü összecsukás
- Távcsöves tolokar

Kinyitott méret: 105 x 51 x 98 cm
Összecsukott méret: 100 x 49 x 45 cm
Súly: 9,7 kg
Maximális terhelési súly: 30 kg
Hátsó kerékmérő: 38 cm
Első kerek mérete: 11,5 inch
Hátsó kerekek mérete: 10 inch
Adatok
Cikkszám
338012680