Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Coccolle Primo forgathato tricikli - Lunar Rock

Nincs raktáron
39 990 Ft
Részletek
Mikor a kicsik elkezdenek járni, minnél többet a kinti tölt időre vágynak. Az első tricikli nem csak egy hihetlen öröm lesz szamukra, hanem a megfelelő elkészülési módszer egy aktiv elétre a természetben. Ezen kivül, a tricikli használata jelentősen javasitani fogja a gyerek kéz-láb koordináciot és elkésziti a kerékpár használatára.

A Coccolle Primo tricikli sokoldalu termék amely hosszú idejü használásra lett tervezve, a gyerek fejlödésén és növékedésén át, lefedve gyermekkorának minden szakaszát. A termék ellátva van minden tartozékkal amely szükséges a hosszú idejü használatra: szüllökormány, kupola és lábtartó, mind kivehetö alkatrészek hogy mikor már nagyobb kórban van, a kis hős tudjon sétálni egyedül egy klasszikus haromkerekü tricikliben.

Első látásra, a Coccolle Primo alapterméknek tűnhet, viszont a tricikli multifunkciós, és teljesen olyan termék amely a modern gyerek minden igényét lefedi. Ha első fázisban, a kicsit csak ugyanugy tolni lehet mint egy babakocsiban, amenyiben növekszik a gyerek (de akár a szüllö is) a tricikli sok előnyeit felfedezi: lábtartó, kényelmes és megforditható ülés, UV védelemmel ellátot kupola, csuszásgátlo anyaggal ellátot pedálok, lejthető kormány, játék tárolo kosár és pohártartó. A könnyü EVA hab kerekek tartosak – nem defektelhetők, szükségtelen a pumpálás, minden terepen probléma nélkül lehet használni öket, akár a göröngyös utakon is, igy a játék idő végtelen!

Fő funkciok

Multifunkcios, teljesen testreszabható
Megforditható ülés, állitható a váz hosszán
Lejthető kormány, kényelmes menetirányal elentetétes pozicióra
Kivehetö lábtartó
Jó méretü, UV védelmes kupola
Tartos EVA hab kerekek
Kivehetö lökháritö, 3 pontos biztonsági öv extra biztonságra
Ergonomikus szülökormányal ellátva
Ellátva játek tárolo kosárral és pohártartoval
Összecsukható, kompakt tárolási méret
Önálló triciklire változik
Adatok
Cikkszám
321013371