Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Coccolle Cressida Isofix Autosülés 0-36 kg Raven Gray

Nincs raktáron
75 990 Ft
Részletek
A Coccolle Cressida minőségi anyagokból készült ahoz hogy hosszú ideig használható legyen a 0 és 36 kg közötti gyermekek számára. Sokoldalú és elegáns, a Cressida 4in1 autóülés egyesíti az izofix rendszer biztonságát és stabilitását kiváló minőségű textíl anyagokka amelyek maximális kényelmet biztosítanak.

A gyerek egészségesen fejlödni fog ebben az autóüléssel, mivel nagyon védett és kényelmesen érzi magát a növekedésének minden szakaszában. Ezenkívül, a Cressida ülés egy takarékos termék, mivel a gyerek születésétől körülbelül 12 éves koráig ugyanazt az autósülést fogja használni.

Amenyiben a Coccolle Cressida autósülés hosszú távú használatra lett tervezve a terméket használni lehet a meneirányal megegyezve és a menetirányál ellentétesen. A második beszerelési lehetőség a maximális biztonságot biztosítja, különösen az újszülöttek számára, és azt tanácsoljuk minden szülőnek, hogy a terméket ebben a pozicióban leghosszabb ideig használja. Viszont hogy ha ez a felszerelési pozició nem megfelelő minding meg van a választás hogy a menetirányál megegyezve használni.

A gyerek kényelme érdekében a Coccolle Cressida autósülés több beállítási poziciókkal áll rendelkezésre. A termék hátradönthetö 4 beállítási pozicióban (egy pozició a meneirányal ellentétesen és 3 pozicióban a menetirányal megegyezve), igy a gyerek kényelmesen ülni fog attol függetlenül melyk pozicióban van felszerelve. Emellett a fejtámla 5 pozicióban emelkedik, garantálva a magas szintű védelmet és kényelmet.

A prémium párnázásnak és a rendikivüli jó minöségi újszülött betétnek köszönhetően, a Cressida autósülésben az újszülöttek megfelelő támaszt kapnak, amely biztosítja az egészséges fejlődést és növekedést. A merev műanyag házon lévő szellőzőnyílások hozzájárulnak a légkeringéshez, így a gyerek nem fog izzadni és nem fog túlmelegedni. Sőt, ha az autósülés huzatai használat alatt koszosak, könnyen eltávolíthatók és gépben moshatók.

A Cressida autósülés ellátva van isofix és top tetherrel, két rőgzitö pont amely maximális stabilitást garantál. Attól a pillanattól kezdve amikor a menetirányál megegyezve használás kezdödik, az autósülést mindkét rögzítési módban lehet beszerelni, így a termék a jármű kiegészítő részévé válik. Ezenkívül 18 kg-os súlyig, ha a menetiránynak ellentétesen van használva, az autósülést rőgziteni leehet a jármű biztonsági öv segitségével, egy módszer amely sokoldalúvá és könnyen használhatóvá teszi a Cressida autósülést.

Fő jelemzők:

Dupla rőgzitési módszer: isofix és toptether
Jó minösegi textil anyagok, újszülött betét és fejtámla
Több pozicióban hátradönthetö és állitható igy alkalmas minden kor osztályban
Extendedrear facing: használni lehet a menetirányal ellentétesen 18 kg-ig
Ellátva szellőző nyilásokkal
Megmosható huzat
Adatok
Cikkszám
320084662