Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Coccolle Corso multifunkcios tricikli-violett
Coccolle Corso multifunkcios tricikli-violett
62 990 Ft

Coccolle Corso multifunkcios tricikli-violett

Raktáron
62 990 Ft
Részletek
A kényelem és biztonság lényegesek minden alkalomban, de föleg amikor kimegy a házbol gyerekével. A Coccolle Corso triciklivel minden séta egy pihentető és élvezetes kalandra válik.
A Coccolle CORSO tricikli használható 9 honaptol 4 éves korig. A gyerek kényelmét a puha huzat ami a háttámlan és ülésen található biztosítja. A háttámlát dönteni lehet igy a gyereknek egy kényelmes pozíciója van ha a tricikliben elalszik. A forditható ülés segit ahoz hogy könnyen tudják figyelni a gyereket és a 3 pontos biztonsági öv nem engedi meg azt hogy a gyerek kiessen a tricikliből használás alatt. A tricikli kormányát lefele lehet dönteni, igy a hátámla nagyobb fokozatban van a hátra döntve amikor a szülő fele van irányitva az ülés.
Az XXL kupola árnyékolással van ellátva igy a gyerek védett a forró naptol, széltöl vagy portól. Amikor már nem használják, a kupolát ki lehet venni. A kupola látvánnyal van ellátva aminek dupla célja van: szellőzés és közeli felügyelet.
A Corso tricikli gumi kerekekkel és fékkel van ellátva. A tolokar megengedi a szülőnek egy kézzel tolni a triciklit.

FIGYELEM! Kerjük ne használja a tolokart mint tőkeáttétel mikor járdákra, lepcsőkre vagy más egyenlőtlenségre akar fellépni!

A kisbaba lábtartó megengedi a gyerek pihentesse a lábait igy egy kényelmes pozicioja van. Ez az alkatrész kivehetö és lemondható amikor a baba a következö lábtartohoz elér.
A kedvenc játékokat magával viheti minden sétán mivel a tricikli elátva van hátsó kosárra. Az elsö kerék szabad kerek rendszerrel ellátva van, amely segitségével a pedált blokkolni lehet ha a gyerek nem ér a pedálhoz.

Maximális teherbírás 15kg
Megfordítható ülés IGEN
Összecsukási rendszerNem
Adatok
Cikkszám
337012150