Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

CANPOL 4/412 Animals műanyag tál mély, zöld maci

Nincs raktáron
1 190 Ft
Részletek
A színes nyomatokkal ellátott tál ARANYOS ÁLLATOK vonzóbbá teszik gyermeke ételét. Kiváló minőségű anyagokból készül, BPA nélkül. Alkalmas mosogatógépben történő mosásra és mikrohullámú sütőben történő melegítésre. Több színben is kapható. 4m+ éves gyermekek számára készült.
További információk:
A csésze 4 m +-os gyermekek számára készült.
Kapacitás 270ml.
Több színben is kapható.
Mikrohullámú sütőben melegíthető és mosogatógépben mosható. Nem alkalmas fertőtlenítésre
Kerülje a durva, felületi karcoló szerszámokat használat és tisztítás közben.
Hogyan kell használni:
Tartsa tisztán a terméket. Az első és minden további használat előtt mossa le a fújást meleg vízben, enyhe folyadékkal. Alaposan öblítse le. Öntsünk forró vizet. Ne főzzön és ne fertőtlenítsen. A termék mosogatógépben (max. 60 ° C) és mikrohullámú sütőben való használatra alkalmas.
Különösen ügyeljen a mikrohullámú sütőben történő fűtés során. Mindig keverje össze a fűtött ételeket, hogy egyenletesen eloszlassa a hőmérsékletet, és tálalás előtt ellenőrizze annak hőmérsékletét. a tartalom melegítése égési sérülést okoz! Ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket etetés közben.
Használat és tisztítás közben kerülje a durva, felületi karcolásos szerszámokat. Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. A sérülés vagy kopás első jelei esetén - dobja el.
Figyelem! A termék nem játék. Tartsa távol a gyermektől.
Adatok
Cikkszám
4_412_zold