Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

MAM rágóka Bite&Relax mini 1 / kék
MAM rágóka Bite&Relax mini 1 / kék
1 990 Ft

MAM rágóka Bite&Relax mini 1 / kék

Raktáron
1 990 Ft
Részletek
MAM Bite & Relax 1. mini rágóka 2+ hónap

A Bite & Relax mini rágóka segít ellazulni a babáknak, és tökéletesen illeszkedik az első fogzási szakaszhoz, mivel kifejezetten az első fogakhoz lett tervezve.

Extra könnyű és a kisbabáknak egyszerű kézben tartani.

Az innovatív 3D-formájú, extra könnyű mini rágóka kiválóan alkalmas a babák finom motoros készségeinek fejlesztésére.

A 4 különböző felületi szerkezettel, 2-féle anyagból kialakított rágóka gyengéden masszírozza a baba ínyét, és változatos rágást biztosít.

Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára.

További információ a www.mambaby.com oldalon Használati információk:

MAM mikrohullámú sterilizáló és szállító doboz – ideális utazáshoz is. Töltse meg 25 ml vízzel, helyezze bele a rágókát és tegye a mikrohullámú sütőbe. Bizonyítottan hatásos a háztartási mikrobák és baktériumok ellen. Zárt dobozban tartott cumi akár 48 órán át steril marad. A sterilizáló doboz használatával akár 77% energiát takaríthat meg és ennyivel csökkenti a CO2 kibocsájtást.

Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.

Életkori ajánlás: 2. hónaptól
Adatok
Cikkszám
692284_kek