Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Chicco fertőtlenítő folyadék 1000ml
Chicco fertőtlenítő folyadék 1000ml
1 990 Ft

Chicco fertőtlenítő folyadék 1000ml

Raktáron
1 990 Ft
Részletek
Magas tisztaságú Chicco fertőtlenítő folyadék, mely hatásos a baktériumok, gomba és vírusok ellen.

A vízzel keverve a megfelelő arányban és a megfelelő ideig áztatva a vizes oldatban a tárgyakat, 100%-osan elpusztít minden baktériumot, gombát és vírust, amire a tárgyakra rákerül.

Javasolt a mikrobiológiai fertőtlenítés minden olyan tárgy esetén, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel, kisgyermekkel, betegekkel, gyenge immunrendszerű emberekkel.

Termék leírása, használat:
Vizes oldatban áztatás - fertőtlenítés:
A Chicco fertőtlenítő folyadékot vízzel kell elegyteni a megfelelő arányban és áztatni kell benne az üveg, fém, műanyag, gumi tárgyakat. Az áztatási idő 30 vagy 60 perces. A hígítás mértékét lásd lentebb.

A Chicco fertőtlenítő folyadék a tárgyak felületéről és belsejéből teljes tökéletességgel távolítja el a veszélyes és fertőző baktériumokat, vírusokat, gombákat.

Javasolt a vizes oldatban ázatással fertőtlenítés minden olyan tárgyat, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel és kisgyermekkel. Cumik, itatópoharak esetében például megtelepedhetnek a baktériumok, gombák a cumi vagy csőr, szívószál belsejében, mely esetben a külső felülettisztítás nem elegendő. Minden olyan tárgy fertőtlenítésére alkalmas, melyet a baba a szájába vesz, vagy a szájával érintkezésbe kerül.
A szoptatási eszközök esetében javasolt a mellszívó, tejtárolók tisztítására is, mely részeken az anyatej átfolyik.
Nem csak babatermékek, hanem egyéb tárgyak, melyeket felnőttek, betegek használnak, is fertőtleníthetők benne.

Evőeszköz, tányér, pohár, cumisüveg, etetőcumi, nyugtatócumi, csörgő és rágóka játékok, egyéb étkezési és használati eszközök áztathatók a vízzel elegyített oldatban (Áztatás után öblítse le a tárgyakat folyóvízzel.). Áztatás után a hígított oldattal áttörölheti az etetőszék, kiságy, egyéb bútor felületét, de hőmérőt tisztíthat vele, akár ajtókilincset, cipőt, stb.

Hígítás 2%-osra:
a mérőkupakot az 1-es vonaljelzésig (1 dose) töltse meg fertőtlenítő folyadékkal, és
1 liter hideg csapvízhez adja hozzá ezt a mennyiséget.
FERTŐTLENÍTÉSI IDŐ: 60 perc.
mosson kezet, majd vegye ki a tárgyakat az oldatból és folyó csapvízzel öblítse le.
Hígítás 5%-osra (gyorsabb hatás):
a mérőkupakot 2-es vonaljelzésig (2 dose) töltse meg fertőtlenítő folyadékkal a kupakot, és
1 liter hideg csapvízhez adja hozzá ezt a mennyiséget.
FERTŐTLENÍTÉSI IDŐ: 30 perc.
mosson kezet, majd vegye ki a tárgyakat az oldatból és folyó csapvízzel öblítse le
Mennyi ideig elegendő egy flakon?: 1 liter kb 3-4 heti adag, napi 1x áztatásos fertőtlenítés esetén, ez függ a hígítási aránytól is és a fertőtlenítés rendszerességétől is.

ÖSSZETÉTEL: lásd lentebb.

A fertőtlenítő folyadék hígított formában is veszélyes, mert bőr- vagy szemirritációt okozhat, de hígítatlan formában különösen veszélyes, mert bőrirritációt (pirosodás, száradás, stb.), illetve a szemhez érve súlyos szemirritációt okozhat. Minden ilyen esetben azonnal folyóvizes öblítés szükséges és orvoshoz kell fordulni. A fertőtlenítőszer használatakor körültekintőn járjon el.

EGYÉB HASZNOS TUDNIVALÓK:

0-12 hónapos korig napi egyszer javasolt azon babatárgyak fertőtlenítése a vizes oldatban áztatással, melyeket a baba a szájába vesz.
Felnőttek eszközei is fertőtleníthetők benne (pl. betegek számára használatos üveg, fém, műanyag, gumi tárgyak).
Az áztatás 30 vagy 60 perces. Ezalatt az oldat minden vírust, baktériumot, gombát elpusztít, de a hígítási arányt tartsuk be, és az áztatási időt ne rövidítsük le.

SZEMBE, SZÁJBA NE KERÜLJÖN. Ha szembe, szájba kerül: bő folyóvízzel többször öblítsen. Szembe kerülés esetén a kontaktlencsét vegye ki.
Ha a termék irirtációt okoz, vagy az irritáció tartósan megmarad: azonnal forduljon orvoshoz vagy Toxikológiai Intézethez és a termékflakont vigye magával, és vegye fel velünk a kapcsolatot Ön vagy orvosa: babycare@babycare.hu, Tel: +36304755292

Termékjellemzők
Amire a szülők még használni szokták a hígított oldatot: pelenkázó, babaágy, asztallap áttörlése, csempe áttörlése, padlólap felmosása.

FIGYELEM: A javasolt fertőtlenítési időt és hígítási arányt tartsa be.

Ne áztassa túl a termékeket, mert a fölösleges áztatás gyengítheti bizonyos termékek, pl. cumik élettartamát.

Minőségét megőrzi: 3 évig a gyártástól számítva.

Gyártó és a gyártás helye: Artsana SpA, Olaszország

Anyagösszetétel: Didecil-dimetil-ammónium-klorid: 1.750 g, Tisztított víz: amennyi szükséges 100g-hoz. A termék űrtartalma: 1000 ml.

Kiszerelés: 1 db

Méret: 8x8x24 cm

Súly: 1 kg

Csomagolási méret: 33 x 24,500 x 29,800 cm

Csomagolási súly: 1.08 kg

Származási hely: Olaszország

Biztonság
A HÍGÍTATLAN, TÖMÉNY FOLYADÉKBA NE NYÚLJON KÉZZEL! BŐRIRRITÁCIÓT OKOZHAT, AMIT AZONNAL BŐ VÍZZEL MOSSON LE. Gumikesztyű viselése javasolt.

OTH magyarországi forgalmazási engedélyszám: JÜ-3633-3/2011

Biocid termék, P4-es termékkategória.

Egységár : 1990Ft/l
Adatok
Cikkszám
CH06485710