Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Cangaroo Elegance lila elektromos mellszívó

Cangaroo Elegance lila elektromos mellszívó
Cangaroo Elegance lila elektromos mellszívó
Cangaroo Elegance lila elektromos mellszívó
Cangaroo Elegance lila elektromos mellszívó
Nincs raktáron
20 990 Ft
Részletek
A Cangaroo Elegance elektromos mellszívó számos olyan funkciót nyújt, amelyeket az anyák szeretnek, több okból is tökéletes:
Puha szilikon párnák biztosítják a teljes kényelmet.
Érintőképernyős LCD kijelzős, vezérlőegység, a különböző üzemmódok beállításához.
Az elektromos mellszívó választható szívóteljesítménnyel, szabályozható masszázs funkcióval, puha, szilikon párnával, modern érintőkijelzős vezérlőegységgel rendelkezik
Az anyatej leszívására, összegyűjtésére, hogy a gyermekét el tudja látni, ha esetleg távol kell lennie, például amikor dolgozik.
Megakadályozza a mellek feszülését, amelyet a felgyülemlő nagy mennyiségű anyatej okozhat: Például ha sok az anyatej mennyisége illetve amikor a baba táplálkozási szokása megváltozik, mert egyre több szilárd táplálékot kezd fogyasztani.
A tejellátás fenntartására, ha átmenetileg fel kell függesztenie a szoptatást: például, ha az orvosi kezelés alatt áll és az, alkalmatlanná teheti a gyermek szoptatását.
A Cangaroo elektromos mellszívó a következő jellemzőkkel rendelkezik:
I. Masszázs funkció: Masszázs ciklus, ún. Stimuláció – 10 “előszívási” fokozat (szint) és 3 frekvencia szint. (“előszívási” masszírozási ciklus gyakorisága)
Így a felhasználó beállíthatja a legmegfelelőbb teljesítményt és stimulációs frekvenciát, a szívás erejének tartománya 7 és 16 kPa közötti, 70-90-szeres percenként.
II. Expressziós (szívási) ciklus – 15 szívási fokozat (szint) 3 frekvencia szint.( szívási ciklus gyakorisága)
A felhasználó beállíthatja a legmegfelelőbb szívási teljesítményt és a fejés gyakoriságát, mivel szívás ereje 10 és 45 kPa között változik.
III. Csendes motor működés a diszkrécióhoz.
IV. Könnyű és könnyen szállítható, kis méretének köszönhetően.
V. Könnyen tisztítható.
Az elektromos mellszívót felnőtt nők részére tervezték
Több üzemmódban használható a Save your time elektromos mellszívó a hatékony használatért.

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási
Adatok
Cikkszám
263324