Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Cangaroo Elegance khaki elektromos mellszívó

Nincs raktáron
26 990 Ft
Részletek
A Cangaroo Elegance elektromos mellszívó számos olyan funkciót nyújt, amelyeket az anyák szeretnek, több okból is tökéletes:
Puha szilikon párnák biztosítják a teljes kényelmet.
Érintőképernyős LCD kijelzős, vezérlőegység, a különböző üzemmódok beállításához.
Az elektromos mellszívó választható szívóteljesítménnyel, szabályozható masszázs funkcióval, puha, szilikon párnával, modern érintőkijelzős vezérlőegységgel rendelkezik
Az anyatej leszívására, összegyűjtésére, hogy a gyermekét el tudja látni, ha esetleg távol kell lennie, például amikor dolgozik.
Megakadályozza a mellek feszülését, amelyet a felgyülemlő nagy mennyiségű anyatej okozhat: Például ha sok az anyatej mennyisége illetve amikor a baba táplálkozási szokása megváltozik, mert egyre több szilárd táplálékot kezd fogyasztani.
A tejellátás fenntartására, ha átmenetileg fel kell függesztenie a szoptatást: például, ha az orvosi kezelés alatt áll és az, alkalmatlanná teheti a gyermek szoptatását.
A Cangaroo elektromos mellszívó a következő jellemzőkkel rendelkezik:
I. Masszázs funkció: Masszázs ciklus, ún. Stimuláció – 10 “előszívási” fokozat (szint) és 3 frekvencia szint. (“előszívási” masszírozási ciklus gyakorisága)
Így a felhasználó beállíthatja a legmegfelelőbb teljesítményt és stimulációs frekvenciát, a szívás erejének tartománya 7 és 16 kPa közötti, 70-90-szeres percenként.
II. Expressziós (szívási) ciklus – 15 szívási fokozat (szint) 3 frekvencia szint.( szívási ciklus gyakorisága)
A felhasználó beállíthatja a legmegfelelőbb szívási teljesítményt és a fejés gyakoriságát, mivel szívás ereje 10 és 45 kPa között változik.
III. Csendes motor működés a diszkrécióhoz.
IV. Könnyű és könnyen szállítható, kis méretének köszönhetően.
V. Könnyen tisztítható.
Az elektromos mellszívót felnőtt nők részére tervezték

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
267513