Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

MAM fogkefe Massage Brush 3hó / rózsaszín

Nincs raktáron
1 500 Ft
Részletek
MAM Masszázs fogkefe 3+ hónap

9001616705328

A gyerek fogorvosok és szülésznők megegyeznek: Ajánlatos a baba szájüregét a születéstől kezdve rendszeresen tisztítani, hogy a baktériumok ne tudjanak megtelepedni, és hogy a babák hozzászokjanak a rendszeres fogápoláshoz. A fogorvosokkal együtt kifejlesztett MAM Szájápolás termékek a babákat lépésről lépésre hozzászoktatják a rendszeres szájápoláshoz.

A helyes fogmosást tanulni kell. A Massaging Brush a fogmosást már a kezdettől fogva megkönnyíti. Tökéletesen látja el két funkcióját – az íny és a fogak masszírozását, valamint az első fogak tisztítását. A divatos színek és formák felkeltik a babák

érdeklődését és motiválja őket. Különböző masszírozó felületei miatt kellemes érzést nyújt a babának. A biztonsági pajzs segít, hogy a fogkefe ne menjen túl mélyre a baba szájában.

Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára.

További információ a www.mambaby.com oldalon

Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül. Életkori ajánlás: 3. hónaptól
Adatok
Cikkszám
705328_2