Az ország bármely pontjára, 30.000 Ft felett INGYENES szállítással, munkanapokon 15:00-ig beérkező megrendelés esetén, maximum 20 kg-os csomag súlyhatárig, akár AZNAPI csomagfeladással!

Kérdése van? Hívjon minket! +36303962427

Baby Care videós digitális bébiőr - Beige / Bézs

Nincs raktáron
39 990 Ft
Részletek
JELLEMZŐK:

Digitális videotelefon segítségével figyelheted gyermeked akár éjszaka is, hiszen automatikusan bekapcsolódó infrakamerájával sötétedés után is használható.
100%-ban digitálisan működő babafigyelő készülék, amelynek 2,4"-os LCD színes kijelzőjén láthatod babád minden pillanatát.
Alacsony interferencia és 300 méteres hatótávolság biztosítja, hogy az otthonotok minden pontjáról tökéletes legyen a vétel, de ha túl távol kerülne egymástól a 2 egység akkor azt még idejében jelzi.
Hangra aktiválódik (VOX funkció) a baba egysége, és rögtön jelez a szülő felé. Megnyugtatásban pedig segítenek a kedves dallamok amiket lejátszhatunk vele, de 2 irányú kommunikációjának köszönhetően akár a szülő is újra elaltathatja babáját saját hangjával.
Újratölthető elemek a kamerához és a monitorhoz is, amelyek ha merülnek azt jelzi a készülék.
Az akkumulátor üzemideje feltöltöttségtől függően max. 2 óra.
A baba egysége méri a gyermek szobájának hőmérsékletét, és figyelmezteti a szülői egységet ha túl alacsony vagy magas.
A szülői egység hordozható, és akár övre is csíptethető, hogy mindig közel legyen bármilyen otthoni tevékenység közben. Többféle figyelmeztetés állítható be rajta, akár az etetési időkre is felhívhatja a figyelmet, ezzel is megkönnyítve a mindennapokat.
Adatok
Cikkszám
10280130001